XENOBLIGHT - Bullet booking

Xenoblight


Booker: Anders Wind
anders@bulletbooking.dk / +45 20 649 649

XENOBLIGHT

Xenoblight er et dansk ekstrem metal band fra Silkeborg, karakteriseret af en intens og knusende atmosfære, der duellerer med et apatisk og melankolsk lyrisk univers. Selvom bandet er et relativt nyt skud fra starten af 2017, brugte Xenoblight omhyggeligt året på at skrive deres første skive og spille et begrænset antal shows, herunder deres debutshow på Metal Magic Festival 2017.

I slutningen af 2017 tog bandet til SolnaSound Recording i Stockholm med Simon Johansson (Wolf/Memory Garden) og Mike Wead (King Diamond/bibleblack) bag knapperne, for at optage deres debutplade ”Procreation”. I februar 2018 var bandet så klar til at løslade deres musik til verden og spille enhver scene, der kunne holde til den kæbeknusende lyd, der er Xenoblight. Dettet lod til at resonere med Danmark og juryen ved Wacken Metal Battle 2018 som sendte bandet til finalerne ved Wacken Open Air 2018 hvor de tog 4.-pladsen hjem imod 28 internationale finalister.

Siden da har Xenoblight spillet en række hæsblæsende koncerter, som har udbygget deres ry som et fantastisk liveband og sanger Marika Hyldmar som en ligeså fantastisk frontfigur - blandt andet på Roskilde Festival 2019, Summer Breeze, Royal Metal Fest og som fast support på Hatespheres DK-tour i 2019. Bandet kan nu se frem til et aktivt 2020, hvor Marika Hyldmar er nomineret til en Steppeulven-pris som årets vokalist, og optrædender på Inferno Festival i Norge og sammen med bands som Baest og Orm.

Presse

Links