THE ENTREPRENEURS - Bullet booking

The Entrepreneurs


Booker: Anders Wind
anders@bulletbooking.dk / +45 20 649 649

THE ENTREPRENEURS

The Entrepreneurs startede som en duo, da bassist Anders Hvass og sanger og guitarist Mathias Bertelsen mødte hinanden i deres teenageår på Thisted Gymnasium. De indgik i en musikalsk alliance, hvor de mødtes for at spille musik for hinanden og præsentere hinanden for bands, den anden ikke kendte. Det endte i sidste ende med, at de selv dannede et band - i starten blot som en duo med en trommemaskine. De blev dog ret hurtigt enige om, at de havde brug for en egentlig trommeslager, når de skulle spille koncerter, og på den måde kom Jonas Wetterslev ind i bandet. Til at starte med kun som trommeslager ved koncerter, men senere som en integreret del af The Entrepreneurs, der nu var en trio.

Efter en omfattende turné i kølvandet på deres debut-EP opnåede trioen hurtigt et rygte som et af de bedste livebands i Danmark med deres æstetiske rige og eksperimenterende variationer af nogle af rockens mest signifikante subgenrer til de danske koncertscener og festivaler som Roskilde, Spot, Reeperbahn i Hamborg osv.

Siden deres debut-EP udkom i 2016 har Jonas Wetterslev, Anders Hvass og Mathias Bertelsen udviklet sig til et spændende alternativt rockband, der nu står klar til at erobre verden. Det nye albums fortløbende singler “Joaquin” og “Heroine” har allerede fået international opmærksomhed fra sværvægtere som BBC Radio 6 Music og en overflod af lokale radiostationer rundt omkring i Europa, lige såvel som online-support fra The Line of Best Fit, Everything Is Noise, the 405 og mange flere. The Entrepreneurs spiller også til den næste udgave af den prestigefyldte branchefestival Eurosonic i Groningen i Holland