SULKA - Bullet booking

SULKA

Foto af Marie Stephensen

Booker: Jesper Kemp
jesper@bulletbooking.dk / +45 2060 1145

SULKA er en rapper med ungdommens vildskab og en veterans autoritet - skabt i undergrunden og med en musikalsk fascination af jazzens frihed og punkens anarki.

SULKA er en ung stemme og med en modenhed i sit udtryk der - indtil videre - er gået under radaren hos de fleste. Flowet er flabet - på en gang legesygt og tight. SULKA er en teknisk dygtig rapper og samtidig fuldstændig hæmningsløs i sit sprog og i sine tekster.

Livsrejsen hen til at SULKA greb mikrofonen har, efter eget udsagn, været vanvittig. Der har været mange stop på vejen, blandt andet en tidlig ungdom i Ungdomshuset og resten af landets hjørner. Indgangen til rappen gik gennem eklektiske, elektroniske strømninger som Gorillaz, Portishead, Malk de Koijn og MF Doom.

Med musikerfællesskabet Centeret som omdrejningspunkt blev SULKA sparringspartner med sværvægts-rimere som Khal Allan og Loke Deph. Det føltes som at springe adskillige stormskridt over i udviklingen som rapper. Med et afsæt i en intern fælles humor og en tro på, at god rap trumfer kønsnormer, blev både flowet og sproget hurtigt slebet skarpt.

SULKA er rap i sin fineste form og med et talent, der er svært at komme udenom

Kommende koncerter med SULKA

25.09.2020 21:00
Stengade
København N