SPEAKER BITE ME - Bullet booking

Speaker Bite Me

Foto: Sigrun Gudbrandsdottir

Booker: Anders Wind
anders@bulletbooking.dk / +45 20 649 649

SPEAKER BITE ME
Siden sin begyndelse i slut-90'erne har Speaker Bite Me fået mange genreprædikater på sig; artrock, støjrock, indie, avantgarde og sågar blevet omtalt som "den danske Sonic Youth". Selv vil bandet gerne anses som et genuint og sammenspillet band, og siden 1997 har de udgivet en stribe plader, som er blevet vel modtaget af kritikere såvel som publikum.

Speakter Bite Me udgav den 12. oktober 2018 deres 6. studiealbum ‘Future Plans’. Selvom det på det tidspunkt var 11 år siden, bandet udgav det seneste album ‘Action Painting’, har bandet ikke været fra hinanden i årene, der er gået, men mødtes jævnligt for at komponere og spille.

Martin Ilja Ryum (sang, guitar), Kasper Deurell (bas, guitar); Emil Landgren (trommer) og Signe Høirup Wille-Jørgensen (sang, guitar) har altid gjort det på deres egen måde, når de skulle skrive musik. Det er et solidt forankret ægteskab, hvor alt skal være i harmonisk vater, før musikken kommer ud. Det er den nu.

Future Plans er skrevet på frustration, og med albummet viser de, at alder ikke er og ikke skal være en hindring for nysgerrighed og for at opsøge voldsomhed. Bandet allierede sig med Nis Bysted i den endelige indspilningsproces af Future Plans for at indfange den støj, som Speaker Bite Me går så meget op i at formidle og spille frem sammen. Albummet er indspillet live og resultatet er en ægte rockplade, der som tidligere udgivelser er rost til skyerne af en samlet dansk presse.

Albummet blev fulgt op af anseelig liveaktivitet, hvor en blændende koncert på Roskilde Festival 2019 og en ditto headliner i Pumpehuset i København i oktober 2019, der begge står som lysende højdepunkter for et altid fremragende live-orkester

Presse

Links