RIGMOR - Bullet booking

Rigmor

Foto af Peer Jon Ørsted

Booker: Anders Wind
anders@bulletbooking.dk / +45 20 649 649

RIGMOR
Den unge århusianske gruppe Rigmor har spillet sammen siden marts 2018 og består af Sarah Wichmann, Oliver Stewart, Victor Sousa og Lasse Lykke.

En idé om at sætte musik til tekster af Michael Strunge blev startskuddet til Rigmors vision om at give ordene vinger. Inspirationen fra Strunge gav en tyngde og melankoli i bandets egne tekster, der emmer af ærlighed og inderlighed. En drøm om at kunne figurere som talerør for en generation, der er blevet tabt på gulvet, får jorden til at brænde under fødderne og musikken til at stikke af.

Rigmor befinder sig i et spændingsfelt mellem det blide og det støjende. Musikken har adopteret Strunges maniodepressive sind, og deres insisterende sceneoptræden vil efterlade dig i en potpourri af nervøs og chokeret forløsning.

Rigmor udgav i august 2019 debutsinglen ”Træ”, der fik omtale i blandt andet DR og Gaffa og airplay på P6. Senere i august måned spillede de på Uhørt Festival på Vesterbro, hvor musikbloggen Undertoner udråbte dem til Årets Koncert.

I november fulgte Rigmor op med den smukke single ‘Vægtløs’ og en dertilhørende særdeles rørende musikvideo, og bandet kan nu se frem til en stribe datoer i foråret 2020, hvor de folder deres flotte numre ud på de danske livescener

Presse

Links


Kommende koncerter med Rigmor

08.04.2022
Havmøllen
Ebeltoft
28.04.2022
Lille VEGA
København V
03.08.2022
Rødding Højskole
Rødding