REDWOOD HILL - Bullet booking

REDWOOD HILL


Booker: Anders Wind
anders@bulletbooking.dk / +45 20 649 649

Redwood Hill (RWH) blev dannet i 2010 med intentionen om at sammensmelte post-hardcore/metal med norsk black metal og instrumental post-rock. Selvom bandet var tiltænkt som et fritidsprojekt, opstod der hurtig en massiv interesse omkring dem, da de i 2011 landede et supportshow for de japanske post-rock-legender Envy. Herefter fulgte optrædender på Roskilde Festval og Copenhell i 2012, og siden da har bandet spillet få, men profilerede koncerter med bands som Deafheaven, Rosetta, The Ocean og The Secret. Bandet er vendt tilbage til Copenhell to gange, i henholdsvis 2014 og 2017, og de har ligeledes optrådt på festivaler som Buma Rocks!, A Colossal Weekend og SPOT Festival.

RWHs musik sigter efter at kommunikere tilstande som fortvivlelse, isolation, sindssyge og depression, men ikke uden at efterlade lytteren med et glimt af håb i det dystre musikalske og lyriske landskab.

RWH stræber mod at lade musikken stå for samtalen med lytteren. Til dette formål har bandet kultiveret en relativ introvert tilgang til liveoptrædender ved brugen af røg, hætter, rygge vendt mod publikum og et minimum af verbal kommunikation.

RWH har til dato udgivet to fuldlængde-albums, en EP og en 7” split. Bandet planlægger nu udgivelsen af deres tredje album ’Ender’ i starten af 2020. Albummet, som er tænkt som den konkluderende del af en tre-albums-cyklus, markerer en afslutning eller en skillevej af en slags for bandet, der efterlader fremtiden uvis.

Presse

Links

www:
REDWOOD HILL


Kommende koncerter med REDWOOD HILL

17.06.2022
Copenhell/Pandæmonium
København K