PIL - Bullet booking

Pil


Booker: Anders Wind
anders@bulletbooking.dk / +45 20 649 649

PIL

PIL er tåkrummende ærlig pop, der berører den nervepirrende usikkerhed der finder sted, når to mennesker møder hinanden. Her opstår tendensen til at begå nærmest kriminelle handlinger for at opnå den andens opmærksomhed, og musikken kan beskrives som et mix af hjerteknusende melankoli og et finurligt, opløftende tekstunivers.

I løbet af 2018 er Pil kravlet op ad stigen i det danske vækstlag. Hun har været Ugens Kanon i DRs Karrierekanonen med airplay på både P3 og P6 Beat, og yderligere to singler er blevet spillet i Vidundergrunden på P3.

I august 2018 skrev Gaffa: "Pil er intelligent sangskrivning med referencer til årevis af dansk musikhistorie, som til sidst hviler tungt på den skandinaviske poptradition." Og Soundvenue har udnævnt Pil som en af 2019s mest lovende kunstnere.

På scenen er Pil i tætsamspil med sit keyboard og electronics og live-udtrykket spænder fra inderlig intens stemning til dansende øjeblikke. Hun har bl.a. givet koncert til Gaffas event Live på Reffen, til Late Night Lørdag på Nørrebro Teater og spillet support for Lydmor i Vega

Presse

Links


Kommende koncerter med Pil

05.11.2021
Store VEGA
København V
21.05.2022
Hotel Cecil
København K