PALE HONEY - Bullet booking

Pale Honey (se)

Foto af Jasmin Storch

Booker: Anders Wind
anders@bulletbooking.dk / +45 20 649 649

Med deres minimalistiske rock, der emmer af skarptskårne guitarriffs, atmosfæriske vokaler og hypnotiske trommer, sender den svenske rockduo Pale Honey lytteren på en forunderlig musikalsk rejse gennem rockens mørke elementer.

I 2017 udkom bandets andet studiealbum, Devotion, der cementerede duoens plads på den svenske rockscene. GAFFA storroste bandet, og de blev nomineret i to kategorier til det svenske P3 Guld.

Pale Honey var herefter support på Iron & Wines skandinaviske turné, ligesom den legendariske punkrocker Iggy Pop anbefalede dem i sit radioprogram, og duoen spillede en nærværende og energisk koncert på Roskilde Festival i 2018.

Tuva Lodmark og Nelly Daltrey er nu vendt tilbage til studiet med producer Anders Lagerfors for at indspille deres tredje album, der udkommer i foråret 2020.

Bandet udgav oktober 2019 første smag på det kommende album i form af singlen ”Set Me Free”. Nummeret er en potent rocksang, der handler om at befri sig selv fra andre folks meninger. På singlen dyrker de en 80'er inficeret synthlyd, der blandet med 00'ernes rå indierock skaber et unikt og eklektisk genremix.

Presse

Links

www:
Pale Honey (se)


Kommende koncerter med Pale Honey (se)

27.11.2022
Lille VEGA
København V