LUCKY LO - Bullet booking

Lucky Lo

Foto: Benjamin Tarp

Booker: Anders Wind
anders@bulletbooking.dk / +45 20 649 649


LUCKY LO

Lucky Lo, den svenske multi-instrumentalist og sangskriver Lo Ersares alt-pop pseudonym, er som et spil hinkesten. Hun springer mellem det velkendte og det finurlige; det groovy og det uventede. Og ligesom legens mangefarvede ruder af kridt, afdækker Lo og hendes band nyt land og emner af både lyse og mørke nuancer, imens Lo Ersares ærlige, inderlige og oprigtige vokal skinner altid igennem.

Lo er oprindeligt fra Umeå i Sverige, men flyttede til København i 2014 som gademusikant, der hyppigt besøgte kanalerne i Christianshavn med hendes instrument, banjoen. Men baggrunden i folkemusik er langtfra hendes eneste inspirationskilde. Lucky Lo’s alt-pop trækker også fra hendes vidtgående musikalske interesser for alt fra fri improvisation til bulgarsk vokalmusik. Lo er også påvirket af den pulserende popmusik, der kommer fra hendes andet hjem, Japan, som hun har tilbragt en del tid i, såvel som DIY-punkscenen fra hendes hjemby i Sverige.

For den ihærdige lytter er Lucky Los musik både frodig, farverig og overraskende. For den dansende lytter vil musikken være groovy, funky og glædesfuld. Og for dem der lytter efter andre forbindelser, er musikken følsom, ærlig og oprigtig. Lucky Lo’s debutalbum er en helt enestående alt-pop-støbning og vil blive udgivet via Tambourhinoceros.


Kommende koncerter med Lucky Lo

22-04-2022
Tobaksgården
Assens
27.04.2022
Lille VEGA
København V
28.04.2022
Frølageret - Kulturmaskinen
Odense C
29.04.2022
Harder’s
Svendborg
30.04.2022
Studenterhuset Aalborg
Aalborg
21.08.2022
Kultursalonerne Gisselfeld
Haslev