KONNI KASS & JASMIN - Bullet booking

Konni Kass & Jasmin


VETRAR TOUR 2021

KONNI KASS + JASMIN + Support: STEPHANIE MEINCKE

KONNI KASS voksede op på Færøerne omgivet af musik og natur. For Konni Kass handler musik om at være tro mod sig selv. Hun lader sig drive af sin kreativitet og gør tingene på sin egen måde, i sit eget tempo. Konni’s musikalske udtryk er inspireret af pop, R’n’B, jazz og soul med en underliggende nordisk lyd.
I 2016 udgav Konni Kass sit debutalbum Haphe som blev varmt modtaget især i Tyskland, hvor Radio Eins udnævnte Haphe til "Album of the Week". En koncert på Spot Festival samme år vækkede international interesse som kulminerede i booking og publishing aftaler samt en invitation til at spille på Reeperbahn Festival. Siden har Konni Kass bl.a. spillet på Iceland Airwaves, Spot Festival, by:Larm, Eurosonic og Roskilde Festival samt turneret i Tyskland og Danmark med udsolgte koncerter i storbyer som København, Hamburg og Berlin. Konni Kass glæder sig til at dele scenen med Jasmin og til at præsentere ny musik til Vetrar Tour 2021 sammen med musikerne Torleik Mortensen, Per Ingvaldur Højgaard Petersen og Knút Háberg Eysturstein.

JASMIN er et Færøsk projekt bestående af fire unge dygtige Færinge, ledt an af den talentfulde sangerinde Jasmin Mote.
JASMIN udgiver deres næste EP ’’not that surprised’’ i løbet af efteråret 2020.
De har arbejdet på projektet i mere end ét år hvor de har eksperimenteret med mange forskellige lyde og fundet frem til det de føler er ’’deres’’ lyd for denne udgivelse.
EP’en kommer til at indeholde 4 numre og 1. singlen, der udkommer i løbet af september, hedder ”killing time”.

STEPHANIE MEINCKE
"Med en enestående vokal og meget på hjerte inviterer Stephanie Meincke dig ind i en boble af store og små hverdagstanker og stiller skarpt på livet - set med en 24-årigs øjne. En autentisk indiepop-lyd, en stærk stemme og dybsindige tekster med rødder i start-00’ernes folk-pop udgør grundstenene i Stephanie Meinckes betagende, musiske univers, hvoraf der kan trækkes tråde til kunstnere som blandt andre Norah Jones og Maggie Rogers. I øjeblikket arbejder Stephanie Meincke på sin debut EP, der udkommer foråret 2021."

Presse

Links


Kommende koncerter med Konni Kass & Jasmin

30.08.2021
Cafe støj
Aarhus
31.08.2021
Toldkammeret
Helsingør
03.09.2021
Templet
Kongens Lyngby
04.09.2021
Harder’s
Svendborg
05.09.2021
Lille VEGA
København V