KIRA SKOV - Bullet booking

KIRA SKOV

Foto: Asger Mortensen

Booker: Jesper Kemp
jesper@bulletbooking.dk / +45 2060 1145

KIRA SKOV
Kira Skov debuterede i 2001 med rockgruppen Kira and The Kindred Spirits. Siden debuten har hun etableret sig som en mange facetteret sangerinde og sangskriver, der med en naturlig lethed bevæger sig mellem jazz og rock, og en karriere der til dato favner 13 udgivelser i eget navn.


Den stærke, sjælfulde og intense vokal har høste mange roser og en sand stjerneregn fra et stort set samlet anmelderkorps bl.a. i forbindelse med hendes succesfulde hyldest til Billie Holiday (2011) og de senere års udspil i samarbejde med bl.a. Peter Peter, Marie Fisker, The Cabin Project samt hendes soloudgivelser produceret af stjerne produceren John Parish. Kira har desuden turneret i hele verden med trip hop stjernen Tricky.

Senest har hun modtaget 5 og 6-stjernede anmeldelser for udgivelsen og koncerter i forbindelse med albummet “In the Beginning” (2017). Samme år modtog hun to DMA jazz priser som hhv. årets komponist og årets vokal udgivelse, samt en “Steppeulv” for årets komponist.

I år kom hendes meget roste album “The Echo of You” dedikeret til hendes afdøde mand Nicolai Munch-Hansen, som ligeledes høstede 5 og 6-stjernede anmeldelser i samtlige medier både i og uden for Danmark

Links

www:
KIRA SKOV


Kommende koncerter med KIRA SKOV

17.10.2019 20:00
Templet
Kongens Lyngby