KILL J - Bullet booking

KILL J

Foto: Stillbillede fra video, instruktør Ben Thornley

Allerede med første singlen ’Phoenix’ i 2013, fik danske Kill J stor international opmærksomhed. I 2016 kom hendes debut EP, ’Quasi’, sammen med en lang række kritikerroste koncerter på den berømte internationale festival SXSW.

Bag aliaset Kill J er den klassisk trænede sangerinde, sangskriver og pianist Julie Aagaard. Hun var i sine teenageår stærkt inspireret af alt fra amerikanske Mariah Carey til islandske Björk. Som 19-årig besluttede hun sig for at droppe den klassiske vej og fokusere på sin egen musik. Resultatet er en lyd der løst afspejler hendes tidlige musikalske påvirkninger, samtidig med at hun sætter sine egne unikke spor.

I 2017 underskrev KIll J en international aftale med Nettwerk Music Group – verdens største indie-pladeselskab med navne som Father John Misty, SYML og Passenger.

Siden blev der helt stille. Hun isolerede sig i studiet. Men efter et års kreativ isolation, er hun nu klar med debutalbummet ’Superposition’. Et album, der er blevet til i samarbejde med topproduceren Liam Howe – der også er kendt for sine gennemførte samarbejder med FKA Twigs og Lana del Rey.
“Kill J has a voice that's often unmatched in modern pop music” - The Line of Best Fit

"Kill J is one of the most exciting talents coming out of Copenhagen." - NYLON

”Deliciously dramatic electronic pop.” - The Fader