JASMIN - Bullet booking

Jasmin


Booker: Anders Wind
anders@bulletbooking.dk / +45 20 649 649

JASMIN
Jasmin er en ny færøsk soulpop-gruppe bestående af færøske Bergur Fonsdal Johannesen, Vinjar Egilsnes Petersen, Harald Fonsdal Johannesen og Jasmin Mote. Gruppen udsendte i 2019 en stribe single, herunder ‘Remember’, hvor man mødes af et slagkraftigt trommespil, flyvende keys og en stærk vokal fra gruppens frontfigur Jasmin Mote. ‘Remember’ er at finde på Jasmins debut-EP ‘I Know It’s Over, som udkom i juni 2019.

Gruppen beskriver deres musik som upbeat electronica blandet med nordisk noir, og lige præcis denne kombination betyder, at JASMIN er det perfekte soundtrack til en grå mandag morgen såvel som en fed fredag aften. Selv udtaler gruppen, at deres inspiration udspringer fra hjemstavnen, men at de vil række ud i den store verden med deres musik:

"Vores musik er meget inspireret af denne helt specielle stemning, som altid er til stede på Færøerne, men vi har også valgt at blande det hele med et islæt af elektronika, hvilket er med til at give vores musik – ikke bare et lokalt, men også et mere globalt feel."

Jasmin er et indtagende live-orkester, der blandt andet har optrådt på den hjemlige G! Festival, i Oslo og flere gange i København, herunder til “Bands Of Tomorrows Uimodståelige” i Byhaven. I marts 2020 drager bandet på turné, hvor de gæster syv danske byer

Presse

Links