HORNED ALMIGHTY - Bullet booking

Horned Almighty


Booker: Anders Wind
anders@bulletbooking.dk / +45 20 649 649

HORNED ALMIGHTY
Horned Almighty blev skabt af Hellpig og S. i starten af 2002, som begge har været aktive i den ekstreme metal undergrund siden de tidlige halvfemsere (I bands som Exmortem, Koldborn, Lustration mm.). De startede dette beskidte ækle bæst, kastet op fra Helvedes kloakker, som en duo. Først tiltænkt som et sideprojekt, blev Horned Almighty siden hen hurtigt første prioritet og kort tid efter indspilningen af et primitivt demo, blev tronen bag trommerne indtaget af Harm.

Siden den uhellige undfangelse, er det blevet til 5 studie albums, diverse split udgivelser, samt en live udgivelse. Med det sjette album ”To Fathom the Masters Grand Design”, som udkommer i 2019, kan Horned Almighty fejre 17 år med død, elendighed og dommedagshymner! Det nye album byder på det mest varierede materiale i bandets historie, dog uden at fornægte dets karakteristiske lyd og formel. Et konceptalbum om evidensen af ondskab, baseret på historisk fakta. Fra den menneskelige psyke til naturens kræfter, som er ubarmhjertig, uden anger og medfølelse.

Horned Almighty’s stil kan bedst beskrives som en blanding af det primitive fra Celtic Frost, agressionen fra Discharge og det ækle fra Autopsy - alt sammen indsmurt i råddenskaben af tidligt halvfemser black metal! Horned Almighty har bevist at de ikke er noget søndagskor på en scene og har spillet adskillige koncerter og på flere festivaller herhjemme, såsom Metal Royale, Metal Magic og Copenhell, United Metal Maniacs i Tyskland og været på europatour med Glorior Belli i 2011. Musikken er bevidst skrevet for at ødelægge alle grænser på en scene, knuse alle doktriner og regler med deres "Don't give a shit" udgave af black metallens ækle kunst og som et bevis på alt hvad der er ekstremt!

Presse

Links