HALSHUG - Bullet booking

Halshug


Booker: Anders Wind
anders@bulletbooking.dk / +45 20 649 649

HALSHUG
Den kompromisløse hardcore-punktrio debuterede med deres hjemmeproducerede demokassette i slutningen af 2012. Kort efter fulgte de op med en 7” EP på det svenske label D-Takt & Råpunk rec, og har siden udgivet to internationalt anmelder- og publikumsroste albums på det amerikanske Southern Lord Records.

Deres sceneshows bærer præg af enorm energi blandet med en reserveret stoicisme, og afbrydes ikke af hverken snak eller overflødelige pauser. De spiller deres riffbaserede, hårdtslående punk i en blanding afrasende D-beat tempo og stram midtempo stomp, og tilføjer diskrete elementer af både en grunget og
postpunket lyd. Med tekster som ’Udskud’, ’Afmagt’ og ’Indre fængsel’ beviser de, at de ikke gør det for hyggens skyld.

Der er et stærkt erfaringsgrundlag at spore fra bandet, som har turneret vidt og bredt i hele Europa, og i Rusland og USA. I Danmark har de spillet bl.a. på Copenhell og Roskilde Festival, udover ofte at have arrangeret deres egne koncerter med udenlandske og hjemlige bands. I 2017 turnerede de i Danmark med Slægt, i 2016 med bl.a. Extended Hell og Haram på USA’s østkyst, og udover det har de delt scene med så bredt et spektrum af bands som Refused, Martyrdöd, Weekend Nachos og Goatsnake.

Presse

Links