FASTPOHOLMEN - Bullet booking

FastpoholmenFastpoholmen musik er en farverig buket fra nær og fjern, med alt fra kalimba til fællessang. Folk, reggae, elektronisk, indie og jazz, alle genre hører til i Fastpoholmens musik. Musikken vokser ud af sangskriver og komponist Adam Fastholms fine afro-nordiske, melankolske melodier og ofte ganske mangesidede kompositioner. Adam er dansk, men voksede op i Sverige. Sammen med sin kusine, sanger Dawn Fastholm, grundlagde han Fastpoholmen i København i 2007.

I juli 2010 udgav Fastpoholmen deres debutalbum "En Stund" ved det nydannede pladeselskab Free Kids Records, der har til huse på Nørrebro i København.

”En stund” blev genudgivet i 2011 og høstede efterfølgende mange gode anmeldelser. Det førte bl.a. bandet til Spot festival og en hel del koncerter både i Danmark og det sydlige Sverige.
Sangen "Himlen" blev stemt ind i toppen af "Det elektriske barometer” på P3 og forblev i toppen i 10 uger. Sangen "Min kära" var den mest spillede sang på dansk P6 i maj 2011 og magasinet Urban udnævner ”En Stund” til et af årets bedste albums i 2011.

Fastpoholmen startede som en duo, men da pladens succes begyndte at give flere og flere koncerter, kom flere band-medlemmer til, og på Roskilde Festivals Pavillon Stage 2011 præsenterede Fastpoholmen sig for første gang som et 8 mands band.

Fra da af bestod Fastpoholmen, ud over Adam og Dawn, af Thomas Fløe Nielsen, Kristoffer Sidenius, Jay Habib, Trine Trash, Kristian Rinck-Henriksen og Anders Juhl Nielsen.

I 2013 kom Fastpoholmens andet album "Andas In" endelig på gaden. Nu også officielt i Sverige. Albummet fik glimrende anmeldelser i alle medier og denne gang blev udgivelsen også ledsaget af nogle stærke musikvideoer til singlerne, ”Över”, ”Tron” og ”Springer”, der underbyggede sangenes udtryk.

Sommer og efterår 2013 spillede Fastpoholmen ca 30 koncerter, mest DK, men også "Putte i Parken", og på "Øland Roots" i Sverige. En Anmelder beskriver i "Hallå Kalmar ”Fastpoholmen spiller et mix af genrer som selv om det lyder mærkeligt på papiret, i virkeligheden lyder helt genialt”.

I november 2013, vandt ”Andas in” en Danish Music Award for årets bedste danske world musik album.

Vinteren og foråret 2014 havde Adam samlet sange til en lille EP. Udgivelsen bærer navnet ”Mumin” og omfatter 6 kraftfulde sange, der spænder fra intime afro/ folkesange til de mere mørke og indadvendte elektroniske sange.

Fra november 2014 til november 2015 blev Fastpoholmen streamet worldwide over 800.000 gange og dette på trods af at der ikke er udgivet noget nyt materiale i perioden.

Sommeren 2015 byggede Free Kids Records og Fastpoholmen et midlertidigt studie under Det Ny Teater i København. Her blev de 11 numre til bandets seneste album ”Drömmer du?” (2016) indspillet.


Kommende koncerter med Fastpoholmen

13.09.2019 20:00
Store VEGA
København V
08.03.2019 21:00
Kulturhus Gimle
Føllenslev