EIVØR - Bullet booking

Eivør

Foto af Sigga Ella

Booker: Anders Wind
anders@bulletbooking.dk / +45 20 649 649

EIVØR

I kølvandet på en overgangsrig periode fyldt med eventyr og kreative frirum, udgiver den prisvindende, færørske sangerinde Eivør nyt album til efteråret. Albummet har fået titlen Segl og cementerer atter engang Eivørs unikke evne til at revitalisere og udfordre sig selv kunstnerisk og musikalsk.

Den færøske sangerinde Eivør Pálsdóttir er tilbage med et nyt album, sat til at udkomme 18. september 2020 på hendes eget pladeselskab. Udgivelsen har fået titlen Segl og følger op på Eivørs anmelderroste 2017-udgivelse Slør.

Hendes musik er blevet brugt til trailers for både kæmpe succesen Game of Thrones og Scorsese-filmen Silence, hun har været med til at lave musikken til serien The Last Kingdom og så modtog hun Nordisk Råds Musikpris 2021.

På Segl tager Eivør afsæt i den kontrastfulde og omskiftelige færørske natur, som hun er vokset op i. I sin opvækst på en lille ø i det færørske ø-hav, har naturens kræfter og omskiftelighed spillet en stor rolle i Eivørs liv. På sit kommende album søger Eivør at skildre den færøske naturs omskiftelighed, bl.a gennem brug af elektroniske og akustiske elementer. Segl er således blevet et album, der navigerer mellem det hårde og det bløde og er Eivørs mest kontrastfulde udgivelse til dato.

Kommende koncerter med Eivør

08.07.2022 20:00
Amager Bio
København S
19.08.2022
Midgårdsblot Festival
Horten