DØR NR. 13 - Bullet booking

Dør nr. 13

Foto af Valentin Kruse

Booker: Anders Wind
anders@bulletbooking.dk / +45 20 649 649

DØR NR. 13

Siden begyndelsen har DØR NR. 13 været deres egne. Fra de helt tidlige hjemmegroede sologaragedemoer, til de senere ”postpunk møder Kim Larsen på speed”-tracks på succesdebuten “Verden i flammer” har gruppen spillet helt efter deres egne regler. På det kommende selvbetitlede album leverer de førstehåndsberetninger om dysfunktionelle relationer i et fremadstræbende mix af punk, pop, rock og urban, der råt og ærligt udfordrer rammerne for, hvad man kan tillade sig i dansksproget rockmusik anno 2020.

DØR NR. 13 åbner ind til det usagte imellem os. Derinde hvor mørke og destruktive kræfter råder, mens kærlighed og håb spræller i nettet. Derinde gemmer sig en bevidsthed om en verden i kramper – og en undren over hvorfor det konstant går galt, når vi alle ønsker det gode. ”Jeg tror i høj grad mine sange handler om at lokalisere de indre sorte huller – sætte dem i spotlightet, så man måske kan gå uden om dem”, fortæller Lasse, som skriver teksterne til bandets sange.

Referencerne på det nye selvbetitlede album spænder fra Wagner og Maui Wowie til Bibelen og Dodo andthe Dodos. Albummet igennem veksles der mellem det håndspillede og det programmerede. Mellem fuldfede studieproduktioner og DIY smadder, spoken word-, samples og lo-fi hjemmestudieelementer. Genrer og udtryk blander sig i en gennemarbejdet helhed, der hviler på en nerve der er umiskendeligt DØR NR. 13. En nerve der pure nægter at finde sig til rette, nogen som helst andre steder end lige, der hvor det passer dem.

Albummet “DØR NR. 13” er produceret i samarbejde med fire af landets fremmeste
producere: Jens Benz, Rune Rask, Søren Christensen og Christian Ki Dall