DEMON HEAD - Bullet booking

Demon Head


Booker: Anders Wind
anders@bulletbooking.dk / +45 20 649 649

DEMON HEAD
Demon Head er et navn, der har lydt overalt i undergrunden de seneste år. De fem mørke ryttere har kompromisløst redet landevejene i Danmark og Europa tynde og udbredt deres dystre, nærværende og diabolske rock. I februar 2019 udgives det længe ventede tredje album Hellfire Ocean Void på det finske pladeselskab Svart. Indtil videre har den første single The Night Is Yours vist, at der er tale om øget tempo, nerve og kompositioner, der giver nyt liv til djævelens yndlingsgenre.
Lange kolde vintre og få lysstrejf gav i 2012 liv til Demon Head i København. Lyden af gamle forstærkere, båndoptagelser og rå, dystre kræfter lagde grunden for de første toner der kom til live første gang i 2013. Siden den spæde start er det hurtigt blevet til mange udgivelser på bånd og vinyl, heriblandt den seneste fuldlængde Thunder on the Fields (The Sign Records, 2017). Både anmeldere og publikum tog varmt imod dette album, hvor Demon Head yderligere præciserede deres særegne tone- og tekstunivers.

Bandet har spillet heftigt live de seneste år, og efter syv turnéer rundt i Europa på venues og festivaler, heriblandt Muskelrock, Metal Magic og Heavy Days i Doom Town, Void Fest og Kröckbackan samt et afsluttende 2017 show på Loppen (Sankt Hell Festival), gik bandet i hi for at indspille nyt musik til og følger op på 7" udgivelsen "The Resistance". Demon Head indspiller endnu engang alt selv, for at kunne forme og realisere deres fængende men under overfladen komplekse musik. Hellfire Ocean Void er masteret af Flemming Rasmussen i Sweet Silence Studios (Metallica, Mercyful Fate, Morbid Angel).
2018 bød på endnu flere koncerter, blandt andet en Danmarksturné, to lange Europaturnéer og en koncert med legendariske Coven. Både publikum og anmeldere herhjemme som i udlandet taler om de nye, fængende sange og et mørkere, endnu mere nærværende lyd- og tekstunivers. 2019 er et lovende og spændende år for Demon Head, der vil byde på tre releasekoncerter herjemme og en række udvalgte optrædender. Velkommen til dæmonens år, hvor det unge, allerede erfarne orkester kommer til at cementere sit rygte som et nærværende og tryllebindende navn.


Kommende koncerter med Demon Head

06.08.2021
Pumpehuset
København V
07.08.2021 20:00
Pumpehuset
København V