BABYLOVE & THE VAN DANGOS - Bullet booking

Babylove & The Van Dangos


Booker: Anders Wind
anders@bulletbooking.dk / +45 20 649 649


BABYLOVE & THE VAN DANGOS
De største stjerner inden for ska- og rocksteady genren har for længst givet Babylove & the van Dangos deres anerkendelse, og bandets iørefaldende og livsglade musik spilles på radiostationer så langt væk som i USA, Venezuela og Mexico.

Babylove & the van Dangos er et world music band, der skal opleves live. Med sprudlende caribiske rytmer, blæsersektion og den energiske Daniel Broman i front har bandet i snart 20 år lagt europæiske og asiatiske spillesteder ned på stribe. Bandet forklarer det selv således: ”Som turnerende band forlader vi familie og venner for at komme ud og møde publikum. Det giver et meget unikt bånd. Ikke bare med hinanden i bandet, men også med alle de mennesker, vi møder. Vi får et helt specielt drive, når vi sætter os ind i bandbussen, og vi forlader ikke scenen, før sveden driver, og alle danseskoene er blevet rystet. Vi er et liveband drevet af kærligheden til musikken”.

Babylove & the van Dangos er blevet kaldt "One of the best ska bands in the world" af tyske Riddim Magazine og ligger ifølge Ox Fanzine i top-10 over verdens bedste skabands. Således placerer bandet sig i eliten inden for den jamaicanske genre ska og rocksteady. De seks musikere har for længst bevist deres værd som et sprudlende liveband med over 700 koncerter i Europa og Asien, herunder Roskilde Festival, Spot, Smukfest, This Is Ska, Berlin Ska og Dynamite Ska